Chemarea la arme (de regenerare in masa)

Chemarea la arme (de regenerare in masa)

Ocazie unică !!!

In perioada 7-14 mai 2013 la Petrila (jud. Hunedoara) va area loc un atelier romano-francez cu tema Patrimoniul industrial ca sursa de regenerare.

Sunt invitati sa participe studenti arhitecti si tineri profesionisti romani care vor alcatui echipe de lucru cu tineri francezi care urmeaza specializarea in patrimoniu la Paris Belleville.

Inscrierile se pot face pana pe data de 15 aprilie pe adresa petrilaworkshop@ymail.com unde trebuie trimise un CV si cinci motive pentru care doritorii sunt interesati sa participe la aceasta operatiune.

Locurile sunt limitate, inscrierile sunt adresate tuturor celor interesati de domeniul patrimoniului in general sau chiar industrial. Apelul este national, iar selectia va fi realizata de coordonatorii proiectului – arh. Cristina Sucala (ADERF), arh. Ilinca Paun Constantinescu (UAUIM, Ideogram), arh. Ina Stoian (PlusMinus, UAUIM), arh. Dragos Dascalu (UTCN FAU).

Invitatii si indrumatorii workshopului sunt: Christian Ost (Belgia), arh. Jean Bernard Cremnitzer (Paris), sociolog Maria Grecu (Paris), arh. Irina Iamandescu (Bucuresti), arh. Ioana Tudora (Bucuresti).

Vor fi asigurate cazare, masa si transport la Petrila. Pentru detalii contactati organizatorii la adresa petrilaworkshop@ymail.com.

Proiectul este demarat de ADERF – Asociatia doctoranzilor si studentilor romani din Franta (Association des Doctorants et Etudiants Roumains en France) si Societatea Culturala Conditia Romana (Ion Barbu) in parteneriat cu Consiliul Local si Primaria Petrila, Compania Nationala a Huilei – Exploatarea miniera Petrila, Universitatea Petrosani, Ecole Nationale Superieure d’Architecture de Paris-Belleville, Universitatea de Arhitectura Ion Mincu Bucuresti, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca – Facultatea de Arhitectra si Urbanism, Universitatea de Agronomie si Medicina Veterinara Bucuresti, OAR Hunedoara, Institutul Francez din Romania, Asociatia pentru Arheologie industriala, Asociatia Plusminus si studioul de arhitectura Ideogram. Proiectul este finantat partial din taxa de timbru de catre UAR si OAR.
Data limita: 15 aprilie.

Cost de participare: 150 RON

Mina Petrila a murit! Traiasca Mina Petrila!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s